Ronald Tuenter - Het lokale geluid voor Dinxperwick

Ga naar de inhoud
Ronald Tuenter
Presentator, DJ,
De man die er voor zorgt
dat DFM via alle mogelijke
platvormen te horen is.
Ronald Tuenter is woonachtig in Doetinchem en is een DJ in hart en nieren, zowel op Radio nivo als Discotheek en in Drive In Shows.

Ronald  is zijn DJ loopbaan begonnen als klein ether piraatje op zolder met een  klein Drive In showtje voor fuifjes en verjaardag partijtjes, om  vervolgens in 1980 aan te vangen als DJ in de Woage te Halle...

Ronald  is ruim 2,5 jaar DJ geweest in de Woage te Halle en ging in 1983 het  piraten avontuur te Nijmegen tegemoet alwaar hij bij diverse radio  stations als invaller werd ingezet, en later in 1985 het nachtprogramma  Midnight Express heeft gepresenteerd.

Daarnaast  kreeg Ronald via dit piraten avontuur kennis aan voormalig en helaas  veel te vroeg overleden radio DJ Alfred Lagarde die hem de kneepjes van  het DJ vak nog eens extra heeft bijgebracht.

In  1986 heeft Ronald zich uitsluitend nog bezig gehouden met Drive In  werk, om vervolgens in 1990 nogmaals terug te keren naar de Woage te  Halle waar hij weer ruim 2 jaar met veel plezier heeft gedraaid en  diverse artiesten heeft mogen presenteren.

Toen  is het mede dankzij de drukke dagelijkse werkzaamheden een tijdje stil  geweest, om vervolgens in Augustus 2012 te beginnen als Radio DJ bij  Aladna FM met het succesvolle programma “Ronald Draait Door” op  zaterdagavond tussen 21:00 uur & middernacht.

Ronald  presenteert nu op zaterdagavond tussen tussen 18:00 & 21:00 uur “Ronald  Draait Door” (RDD) via Dinxper FM, dat sinds de terugkeer in maart 2015  op Dinxper FM in korte tijd steeds populairder wordt en wereldwijd veel  artiesten kennissen opbouwt en steeds meer luisteraars meekrijgt.

Ronald Tuenter
"Dinxper FM" is een onderdeel van Stichting Dinxperlo Media Beheer
© 2016 by Dinxper FM,  All Rights Reserved.
Design by E. Venus    

Terug naar de inhoud